Over ons

Rijschool Alliance heeft al vele leerlingen geholpen bij het succesvol behalen van het felbegeerde roze pasje. Wij beschikken over de juiste middelen die je klaarstomen voor het behalen je auto rijbewijs. Je rijbewijs B halen kan bij ons altijd op een manier die bij jou past. Zo kun je lessen volgen in je eigen tempo of kiezen voor de snelle cursus.

Rijles volg je bij de leukste autorijschool van omgeving Leiden.

Wil je op korte termijn je rijbewijs halen in Leiden en omgeving? Dan ben je bij de Rijschool Alliance aan het juiste adres voor een goede en betrouwbare rijopleiding. Onze autorijschool in omgeving Leiden staat bekend om een hoog slagingspercentage. Wij bereiden je optimaal voor op je praktijkexamen en verkeerssituaties.

Natuurlijk zijn onze lesauto’s van alles voorzien waardoor jij relaxt je kilometers kan maken. Kortom, wacht er niet te lang mee, en meld je aan voor een proefles bij onze autorijschool in Leiden. Instructeur: Soheil Zargar


Volkswagen Golf

Al zeven generaties lang is de Volkswagen Golf GTD de populairste voorwielaangedreven hatchback.

Het geheim: zijn herkenbare vormgeving en betrouwbare prestaties. Ook het slimme gebruik van ruimte, de hoogwaardige afwerking en state-of-the-art technologie maken de Golf tot een succes. Met features als Active Info Display, automatische airconditioning (Climatronic) en parkeersensoren is de Golf altijd een comfortabele en veilige keuze.Tech. specs.

Techniek Specs
Aandrijving Voor
Aandrijvingssysteem Brandstofmotor
Brandstof Diesel
Totaal max. vermogen (184 pk)
Totaal max. koppel 400 Nm
Cilinders 4 in lijn
kleppen per cilinder 4
Cilinderinhoud 1999 cc
Max vermogen (184 pk) 3500 tpm
Info max koppel 400 Nm 1750 tpm